Folosim cookie-uri | We use cookies
×
Teatrul Regina Maria vă invită în luna decembrie să vă bucurați de un întreg sezon de spectacole în premieră, care vor putea fi vizionate on-line. Piesele de teatru câștigătoare ale „Concursului de creație dramatică”, ediția 2020, au fost transpuse în scenă sub forma unor spectacole lectură, care, până în momentul în care vor putea fi jucate cu public, vor fi difuzate on-line, pe pagina noastră de Facebook și pe Eventim.ro, cu titlu gratuit.
 
Vă rugăm să vă faceți rezervare din timp la evenimentele programate. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0753 404 257 (Virginia Oanțo) și 0752 165 001 (Bianca Segărceanu) – departamentul de organizare spectacole – sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Spectatorii care își fac rezervare la unul sau mai multe spectacole, vor primi link-ul și codul de acces cu o oră înainte de începerea acestora.
 
Spectacolele lectură se vor putea urmări și în transmisiune pe Facebook. Toate reprezentațiile programate în luna decembrie sunt cu titlu gratuit.
 
Vizionare plăcută!
 
 

Nu există articole în această categorie. Dacă pe această pagină există subcategorii, acestea pot conține articole.

×

TOP