Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Iosif Vulcan

Teatrul Regina Maria anunță prelungirea perioadei de înscriere pentru Festivalul de Teatru Scurt până în data de 15 iunie.

De asemenea, în urma unor recomandări venite din partea mai multor teatre din țară care și-au exprimat dorința de a participa la festival, însă nu au în stagiune spectacole care să se încadreze în maximum 90 de minute fără pauză, durata maximă a spectacolului s-a mărit la 120 de minute fără pauză. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați regulamentul anexat acestui e-mail.

Festivalul propune şi un concurs de creaţie dramatică, lansat în parteneriat cu Revista de Cultură „Familia”, care are ca obiectiv fundamental încurajarea dramaturgiei româneşti originale, cu precădere a teatrului scurt. Cei care sunt interesaţi de creaţie dramatică, pot trimite lucrări pe adresa Teatrului Regina Maria până la data de 1 iulie 2018 (data poştei).

De aici puteți descărca: RO_Regulament FTS 2018 - sectiunea concurs RO_Formular de înscriere FTS 2018 Regulament FTS 2018 - concurs de creatie dramatica