Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Iosif Vulcan

Teatrul Regina Maria s-a întors de la Festivalul „Deva Performing Arts”, organizat de Teatrul de Artă Deva, unde a participat cu spectacolul „Leonce și Lena”, scenariu de Mihai Măniuțiu și Ada Milea după Georg Büchner, în regia artistică a lui Mihai Măniuțiu.

Spectacolul „Leonce și Lena” se bucură deja de apreciere națională, din 2014 până în prezent participând la peste 10 festivaluri prestigioase din țară, unde a câștigat cinci premii și s-a bucurat de două nominalizări. Succesul spectacolului, însă, a fost certificat de fiecare dată de reacția publicului, care a răsplătit actorii cu aplauze îndelungate și cu chemări la scenă repetate. Cu aceeași reacție minunată a fost întâmpinată trupa orădeană și la „Deva Performing Arts Festival”.

„Deva Performing Arts Festival” se află la prima ediție și se desfășoară în perioada 12 – 18 mai, timp în care  publicul are ocazia să vadă 10 spectacole, unele dintre cele mai bune producţii ale teatrelor din ţară şi ale teatrului devean. Evenimentul este structurat pe două secţiuni, indoor – outdoor, iar spectacolul „Leonce și Lena” a făcut parte din secțiunea indoor și s-a jucat în data de 13 mai, de la ora 18:00, la Sala Teatrului de Artă Deva.

Felicitări echipei Teatrului Regina Maria pentru că reușește mereu să ne aducă atât de multă bucurie cu fiecare succes înregistrat oriunde urcă pe scenă!