Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Iosif Vulcan

Teatrul „Regina Maria” din Oradea anunţă startul înscrierilor la cea de-a XXIV-a ediţie a Festivalului de Teatru Scurt. Evenimentul, unic în peisajul teatral românesc, se va desfăşura în perioada 23 – 30 septembrie 2018.

Înscrierile încep din data de 29 martie şi vor dura până în 1 iunie 2018. Spectacolele selectate pentru a participa la secţiunea concurs vor fi anunţate până la data de 1 iulie 2018.

Criteriile principale de înscriere sunt următoarele: spectacolele trebuie să se încadreze în specificul Festivalului de Teatru Scurt (maximum 90 de minunte fără pauză) şi trebuie să fi avut premiera după data de 1 iunie 2017.

Festivalul propune şi un concurs de creaţie dramatică, lansat în parteneriat cu Revista de Cultură „Familia”, care are ca obiectiv fundamental încurajarea dramaturgiei româneşti originale, cu precădere a teatrului scurt. Cei care sunt interesaţi de creaţie dramatică, pot trimite lucrări pe adresa Teatrului Regina Maria până la data de 1 iulie 2018 (data poştei).

De aici puteți descărca: RO_Regulament FTS 2018 - sectiunea concurs RO_Formular de înscriere FTS 2018 Regulament FTS 2018 - concurs de creatie dramatica