Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

Spectacolul „Cenușăreasa”, unul dintre cele mai îndrăgite spectacole care au fost montate pe scena Sălii Arcadia recent, a prins viață în seara zilei de 17 decembrie pe scena Teatrului „Pygmalion” din Viena. Cei 50 de copii originari din România și Moldova au fost imediat absorbiți de atmosfera de basm creată de păpușile vorbitoare de limba română, iar câțiva au și pășit pe scenă pentru a le studia mai îndeaproape.

Spectatorii mici și mari au avut ocazia să cunoască atât personajele cât și pe cei care le animează într-o atmosferă care a continuat să fie feerică și după încheierea nunții împărătești.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect și sperăm să avem ocazia cât mai curând să ne reîntâlnim cu noii noștri spectatori și prieteni.

Actorii Trupei Arcadia s-au întors de pe meleagurile străine entuziasmați și bucuroși că au reușit să își găsescă loc în inimile copiilor din diaspora și cu energie pentru a juca încă o dată spectacolul pentru fanii de acasă ai Cenușăresei, miercuri, 20 decembrie, de la ora 18, la Sala Arcadia. 

__________________________________________________

Ramona Gabriela Nemeș

secretar literar

Teatrul Regina Maria

email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

website: www.teatrulreginamaria.ro

tel: 0738 772 909