Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

Trupa Arcadia îşi continuă activitatea, reuşind să aducă bucurie în sufletele copiilor şi în luna decembrie, în ciuda faptului că nu este disponibilă momentan sala în care se desfăşoară în mod obişnuit spectacolele. Până se vor rezolva prolemele de natură tehnică, fabuloasele personaje din poveşti vor călători pe alte tărâmuri.

Prima oprire va fi în Apateu, Ungaria, unde în data de 16 decembrie 2015, de la ora 10 (ora Ungariei), minunatele “Poveşti populare ruseşti” îi vor ademeni pe copiii români şi maghiari din localitate în lumea basmului. Spectacolul va fi susţinut cu ocazia sărbătorilor de iarnă în cadrul proiectului „Povești care ne unesc și ne fac mai buni”, organizat de asociaţia – Autoguvernarea de Naţionalitate Română din Apateu. Nu este primul an în care Trupa Arcadia participă la acest proiect extraordinar. Anul trecut s-a bucurat de un real succes nu numai în rândul copiilor, dar şi în cel al adulţilor.

Din Ungaria vor reveni în Oradea şi, deoarece copii orădeni au fost cuminţi şi anul acesta, vor primi un cadou extraordinar: spectacolul “Miracolul iernii”, care se va juca sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 11:00, la Era Shopping Center. Intrarea va fi liberă!