Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

În perioa​da​ 19 noiembrie – 21 decembrie 2014, Teatrul Regina Maria și Fundația Culturală Festivalul Internațional de Teatru Oradea,  în parteneriat cu Fundația Comunitară Oradea ​desfășoară proiectul ”Fabrica lui Moș Crăciun” – un proiect caritabil prin care dorim să sensibilizăm publicul cu privire la puterea care rezidă în fiecare dintre noi de a-i ajuta pe ceilalți.

Proiectul este conceput în așa fel încât fiecare participant să contribuie activ la ajutorarea altora, fiind astfel o lecție de empatie, înțelegere și participare activă, născută din convingerea că în fiecare dintre noi există o mică fabrică a lui Moș Crăciun.

Toate activitățile cuprinse în proiect se vor reflecta în spectacolul interactiv Dorința de Crăciun, în care vor juca actori ai Teatrului Regina Maria, voluntari și copii din public. Spectacolul va avea mai multe reprezentații:

În primă fază, ne propunem să colectăm haine, încălțăminte, cărți, creioane de colorat, dulciuri, jucării sau produse alimentare care vor fi dăruite unui număr de 30 de copii cu vârsta între 3-16 ani din comunele Aușeu, Chișlaz, Holod, Biharia, Hidișelu de Sus.

Pentru cei interesați, se mai pot face donații, pentru etapa I până în 5 decembrie, între orele 9.00 - 13.00 la Secretariatul Teatrului Regina Maria (Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 6 – etajul II).

Coletele strânse după data de 5 decembrie vor fi donate într-o acțiune ulterioară spectacolelor.