Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

Luna octombrie este o lună foarte încărcată pentru Teatrul Regina Maria din Oradea, care va porni în turnee și festivaluri, cu cele mai noi producții!

Trupa Arcadia a fost invitată să participe cu spectacolul FRUMOASA ȘI BESTIA (în regia lui Florian Silaghi) la Festivalul Internațional de Teatru „Poveşti”, în 3 octombrie 2013, la Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia.

De acolo, spectacolul va poposi şi la Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti”, în 5 octombrie 2013, la „Teatrul Ion Creangă” din Bucureşti.

În perioada 7-9 octombrie 2013, Trupa Iosif Vulcan va porni în turneu cu spectacolele VRĂJITORUL DIN OZ și LA „IUNION”, BIRJAR! în Satu Mare (7 octombrie – la sala Teatrului de Nord Satu Mare), Baia Mare (8 octombrie – la Teatrul Municipal Baia Mare) și Zalău (la Casa de Cultură a Sindicatelor).

Către finalul lunii, pornim iarăși la drum deoarece spectacolul produs de Teatrul Regina Maria în stagiunea 2012-2013, A DOUĂSPREZECEA NOAPTE (de William Shakespeare, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu), a fost selectat să participe la cea de-a XXIII-a Ediție a Festivalului Național de Teatru, care se desfășoară în perioada 25 octombrie – 3 noiembrie 2013 la București. Spectacolul Teatrului Regina Maria va participa în secțiunea Teatrul de mâine; se vor juca două reprezentații, în zilele de 27 și 28 octombrie.