Tipărire
Categorie: Noutăți - Trupa Arcadia

Avem plăcerea de a vă anunța trei noutăți importante ce privesc Trupa Arcadia a Teatrului Regina Maria:

Premiera de duminică, 24 martie, spectacolul cu păpuși FRUMOASA ȘI BESTIA (în regia lui Florian Silaghi) se joacă cu casa închisă. Biletele s-au epuizat miercuri după-masă, deşi spectacolul a fost programat a se juca de două ori (de la ora 11 şi 17). Mulţumim publicului pentru interesul în acest spectacol minunat! Următoarea reprezentaţie se va juca în data de 14 aprilie, de la ora 11.

Miercuri, 20 martie, am sărbătorit Ziua Internaţională a Teatrului pentru Copii şi Tineret – prilej cu care Librăria Gutenberg, în parteneriat cu Trupa Arcadia, a organizat o întâlnire între actori ai trupei şi elevii clasei a III-a de la Liceul Greco-Catolic „Iuliu Maniu”. Trupa Arcadia a fost reprezentată de actorii Marlena Prigoreanu şi Florin Stan, care  au adus, spre încântarea celor mici, păpuşi din spectacolele trupei, pe care le-au prezentat, dându-le apoi ocazia copiilor să se joace cu ele.

Joi,  21 martie, este Ziua Mondială a Teatrului de Păpuşi, motiv pentru care Trupa Arcadia va oferi vineri, 22 martie, o avanpremieră a spectacolului FRUMOASA ŞI BESTIA. Această avanpremieră a fost organizată pentru elevii din ciclul primar ai Liceului Pedagogic.