Tipărire
Categorie: Noutăți

Din dorința de a cunoaște mai bine preferințele și nevoile publicului nostru, am realizat un chestionar prin care persoanele care frecventează spectacolele Trupei Iosif Vulcan a Teatrului Regina Maria să poată să-și exprime părerea în legătură cu mai multe aspecte ale activității instituției.

Astfel, invităm spectatorii să completeze chestionarul de mai jos, în perioada 15-30 aprilie, și pot câștiga afișul spectacolului preferat cu semnăturile actorilor din distribuție! După încheierea studiului, se vor extrage 5 câștigători, dintre persoanele care ne vor lăsa adresa de e-mail și vor bifa că doresc să participe la extragere.

Informațiile colectate prin acest chestionar sunt confidențiale și anonime, urmând să fie prelucrate statistic în scopuri științifice. Acestea vor constitui un reper în realizarea producțiilor TRM pentru a veni cu o ofertă de spectacole care să răspundă nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Completarea chestionarului va dura aproximativ 10 minute, iar rezultatele sondajului vor fi publicate pe site-ul nostru până la începutul lunii iunie.

V-am fi întrebat mai multe, dar Concizia este sufletul isteţimii (Polonius, Hamlet, Actul II, Scena 2)

Vă mulțumim!