Print
Category: Noutăți - Trupa Iosif Vulcan

Stimați spectatori,

Musicalul „Sunetul muzicii” se reia pe scena Teatrului Regina Maria, după o pauză de mai bine de un an, cauzată de restricțiile impuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARD Cov-2. Prima reprezentație este programată în  data de 25 iunie, de la ora 19:00, la Sala Mare, iar biletele sunt deja puse deja în vânzare.

Spectatorii care și-au achiziționat bilete pentru spectacolul din data de 9 martie 2020 și nu le-au returnat sau folosit la alte spectacole din programul TRM, au deja locurile rezervate. Trebuie doar să-și confirme prezenta pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Cei care și-au pierdut biletele și vor să participe la spectacol, trebuie să scrie o solicitare pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., în care să menționeze câte bilete și numele de pe care au fost acestea achiziționate. Vor primi răspuns cu confirmarea de participare și locurile exacte. 

Următoarea reprezentație va fi programată în data de 26 iunie și va intra în curând în vânzare. Spectatorii care și-au achiziționat bilete la spectacolul din data de 13 martie 2020 și nu le-au returnat sau folosit la alte spectacole, vor avea locurile rezervate, cu condiția să respecte pașii de mai sus.

🎫 Bilete online pe Eventim.rohttps://www.eventim.ro/…/sunetul-muzicii-o…/performance.html sau începând cu o oră înainte de spectacol de la Teatrul Regina Maria (în limita locurilor disponibile).

Vă așteptăm cu drag la teatru!

#trăieștemagiascenei