Teatrul Regina Maria anunță anularea spectacolului „Sufocare (Jurnalul unui sinucigaș cronic)”, de Chuck Palahniuk, regia Ovidiu Caița, programat pentru data de 21 noiembrie de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria (cu publicul pe scenă) din motive obiective, independente de voința teatrului.

Motivul anulării spectacolului ține strict de problemele legale apărute între Chuck Palahniuk și agenția care se ocupa de cesiunea drepturilor de autor ale acestuia, Donadio and Olson din New York.

În urma acuzației de fraudă care i s-a adus agenției Donadio and Olson, Chuck Palahniuk a decis să colaboreze cu o altă societate, care la solicitarea Teatrului Regina Maria de a prelungi licența de drepturi de autor, a răspuns că pentru moment acest lucru nu este posibil. Sperăm să se schimbe situația cât de curând, astfel încât să reușim să reluăm spectacolul. Până atunci însă Teatrul Regina Maria nu va mai programa nicio reprezentație din considerente etice și legale, neasumându-și eventualitatea unui proces.

Spectatorii care și-au achiziționat bilete de la Agenția Teatrului, sunt rugați să se prezinte la sediul agenției, de marți până vineri în intervalul orar 12:00 – 18:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00, iar cei care au achiziționat bilete prin platforma online, sunt rugați să contacteze reprezentanții biletmaster.ro – la adresa info@biletmaster.ro pentru a li se returna contravaloarea biletului.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create!